2006

Πρόγραμμα "Σχεδίασε": Πανελλαδική δραστηριότητα της ΣΥ.Ν.Θ.Ε.ΣΗ για ενημέρωση γονέων και νεων για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έγινε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενάς και διοργανώθηκε από το Διακρατικό Διεπιστημονικό Φορέα ΣΥ.Ν.Θ.Ε.Σ.Η – Ο Κύκλος των Εφ-Ευρετικών Εκπαιδευτικών. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Ρόδο και εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα. Η διοικητική οργάνωση ήταν από την εταιρεία CIP που χειρίστηκε τα οικονομικά του προγράμματος με τη στήριξη της Vodafone.

Φωτογραφίες από το πρόγραμμα...

missing missing missing

Για να δείτε μία φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος, κάντε δεξί κλιλ πάνω της και επιλέξτε "Προβολή εικόνας" από το μενού που θα εμφανιστεί.
Πατήστε το κουμπί του περιηγητή σας με το αριστερό βέλος για επιστροφή.Πρόγραμμα εκπαίδευσης διοικητικών στελεχών ΑΜΕΛ

Πρόγραμμα εκπαίδευσης διοικητικών στελεχών της ΑΜΕΛ διάρκειας 100 ωρών με θέμα την "Ισότητα των Φύλων" και με βάση την Προσωπική Ανάπτυξη ως προϋπόθεση για την Επαγγελματική Ανάπτυξη.
Οι φωτογραφίες είναι από σεμινάρια θεωρητικής εκπαίδευσης και εργαστήρια στο ξενοδοχείο IMPERIAL και στο χώρο που ενοικίασε η ΣΥ.Ν.Θ.Ε.ΣΗ για το σκοπό αυτό κοντά στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.

missing missing missing missing missing missing missing missing missing


Για να δείτε μία φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος, κάντε δεξί κλιλ πάνω της και επιλέξτε "Προβολή εικόνας" από το μενού που θα εμφανιστεί.
Πατήστε το κουμπί του περιηγητή σας με το αριστερό βέλος για επιστροφή.


Επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Από τους Δεσμώτες του Πλάτωνα, στους Δεσμώτες της Εποχής μας : Προς την Απελευθέρωση του Πολίτη μέσα από την Κριτική Ανάγνωση της Πληροφορίας»